0Item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Buitenlampen

Ben je op zoek naar buitenlampen? Wattnou heeft een grote, diverse collectie waarin je alles vindt om jouw buiten te verlichten. Buitenverlichting zorgt voor sfeer, denk aan die gezellige party lights of mooie tafellampen (onze favoriet: 'Joe' van Lucide). Maar buitenverlichting kan ook heel praktisch zijn. Zo is het wel zo handig om te weten waar je loopt in het pikkedonker: grondspots of grondpin-lampen zijn dan écht een uitkomst.

Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 10 van 57 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. De Paulmann Mobile Lampion lamp is ideaal om je tuin, terras of balkon mee te verlichten wanneer het donker wordt. Doordat de lamp draadloos is, gebruik je 'm gewoon daar waar je licht nodig hebt. Het warm witte licht zorgt voor een aangename sfeer tot in de late uurtjes.

  De accu gaat ruim 6 uur mee en is oplaadbaar via de USB-aansluiting.

  € 25,99
 2. De Paulmann Solaire Elliot wandlamp is een buitenlamp met vele voordelen. Allereerst is hij makkelijk te monteren. Je hebt geen stroomaansluiting nodig, want hij werkt op zonne-energie. Tenslotte heeft hij ook nog eens een schemersensor, maar het licht kan ook met de gemonteerde schakelaar worden uitgeschakeld. Ideaal om bijvoorbeeld je tuinpad mee te verlichten.

  € 13,95
 3. De Steinel XSolar SOL-O Sensor wandlamp antraciet werkt op zonne-energie en beschikt over een bewegings én schemersensor. Ideaal als huisnummerverlichting, want zodra het gaat schemeren springt het licht aan. Daarnaast hoef je nooit meer in het donker thuis te komen en wordt het licht ingeschakeld aan als er onaangekondigd bezoek is. Dankzij de 2.000 mAh batterij waarin de zonne-energie wordt opgeslagen heb je gegarandeerd het hele jaar door een verlicht buiten.

  Ook verkrijgbaar in het zilver.

  € 105,00
 4. De Steinel L631 Led wandlamp zilver heeft een slanke behuizing en is - als je van minimalistische designs houdt - ideaal voor naast de voordeur. De lamp komt zowel met een bewegings- als schemersensor. Je kunt zelf bepalen wanneer hij aan springt: op een bewolkte dag of alleen wanneer het pikkedonker is bijvoorbeeld. Met de soft-lightstartfunctie is het licht bovendien prettiger voor de ogen.

  Ook verkrijgbaar in het zilver.

  € 139,00
 5. De Paulmann Soley staande lamp antraciet is een buitenlamp die op zonne-energie werkt en zowel een beweging- als schemersensor heeft. Overdag wordt de accu opgeladen door zonlicht en zodra het schemert schijnt een klein oriëntatielicht, dat vervangen wordt door functioneel licht op het moment dat er iemand nadert.

  Handig om je paden mee te verlichten.

  Deze staande buitenlamp is onderdeel van de Paulmann Solar serie.

  € 102,00
 6. De Paulmann Solaire Dayton huisnummerverlichting is een wandlamp met vele voordelen. Allereerst is hij makkelijk te monteren. Je hebt geen stroomaansluiting nodig, want hij werkt op zonne-energie. Tenslotte heeft hij ook nog eens een schemersensor, maar het licht kan ook met de gemonteerde schakelaar worden uitgeschakeld.

  € 28,95
 7. De Paulmann Solar Ryse vloerlamp is een buitenlamp die over zowel een bewegings- als schemersensor beschikt. Daarnaast heb je geen stroomaansluiting nodig, want hij werkt op zonne-energie. Het warm witte licht maakt het een prettige lamp voor bijvoorbeeld het verlichten van je tuinpad.

  € 49,95
 8. De Paulmann Solaire Dayton trapverlichting is een wandlamp die je gemakkelijk kan monteren. Je hebt geen stroomaansluiting nodig, want hij werkt op zonne-energie. Tenslotte heeft hij ook nog eens een schemersensor, maar het licht kan ook met de gemonteerde schakelaar worden uitgeschakeld.

  € 10,95
 9. De Paulmann Solar Ryse wandlamp is een buitenlamp die over zowel een bewegings- als schemersensor beschikt. Overdag wordt de accu opgeladen door zonlicht en zodra het schemert schijnt een klein oriëntatielicht, dat vervangen wordt door functioneel licht op het moment dat er iemand nadert. Het warm witte licht maakt het een prettige lamp voor bijvoorbeeld bij je voordeur.

  Bekijk de Paulmann Solar Ryse wandlamp wit.

  € 35,95
 10. De Paulmann Solar Ryse wandlamp wit is een buitenlamp die over zowel een bewegings- als schemersensor beschikt. Overdag wordt de accu opgeladen door zonlicht en zodra het schemert schijnt een klein oriëntatielicht, dat vervangen wordt door functioneel licht op het moment dat er iemand nadert. Het warm witte licht maakt het een prettige lamp voor bijvoorbeeld bij je voordeur.

  Bekijk de Paulmann Solar Ryse wandlamp antraciet.

  € 35,95
Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 10 van 57 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5