0Item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Buitenlampen

Ben je op zoek naar buitenlampen? Wattnou heeft een grote, diverse collectie waarin je alles vindt om jouw buiten te verlichten. Buitenverlichting zorgt voor sfeer, denk aan die gezellige party lights of mooie tafellampen (onze favoriet: 'Joe' van Lucide). Maar buitenverlichting kan ook heel praktisch zijn. Zo is het wel zo handig om te weten waar je loopt in het pikkedonker: grondspots of grondpin-lampen zijn dan écht een uitkomst.

Van laag naar hoog sorteren

   

9 artikel(en)

 1. De BEL Lighting Paco wand- en plafondlamp staal heeft een strak ontwerp met prachtig glanzende afwerking. Watervaste behuizing met een zeer egale lichtspreiding. Ideaal om je buitenwand mee te verlichten.

  € 139,00
 2. De BEL Lighting Paco wand- en plafondlamp aluminium heeft een strak ontwerp met prachtige, glanzende aluminium afwerking. Het heeft een watervaste behuizing met een zeer egale lichtspreiding. Ideaal om je buitenwand mee te verlichten.

  € 99,00
 3. Deze THPG zwanenhals wandlamp Ø 12 cm is een stevige buitenlamp van gietaluminium. De lamp heeft een industriele look en kan tegen een stootje, maar ook tegen een flinke regenbui. Ideaal voor buiten, maar zal binnen ook niet misstaan.

  Bekijk ook de THPG zwanenhals wandlamp Ø 12 cm met mat glas.

  € 199,00
 4. Deze THPG zwanenhals wandlamp Ø 12 cm is een stevige buitenlamp van gietaluminium. De lamp heeft een industriele look en kan tegen een stootje, maar ook tegen een flinke regenbui. Ideaal voor buiten, maar zal binnen ook niet misstaan.

  Bekijk ook de THPG zwanenhals wandlamp Ø 12 cm met helder glas

  € 189,00
 5. De THPG zwanenhals wandlamp Ø 23 cm is een stevige buitenlamp van gietaluminium. De lamp heeft een industriele look en kan tegen een stootje, maar ook tegen een flinke regenbui. Ideaal voor buiten, maar zal binnen ook niet misstaan.

  € 229,00
 6. Licht op elke plaats in de tuin of oprit zonder een kabel. De Paulmann Solar Cube werkt op zonne-energie: overdag worden de verwisselbare accu's door het zonlicht opgeladen en in het donker beginnen de leds te schijnen. Op een volle accu (6-8 uur laden) kan de lamp 8-10 uur branden.

  Deze solar bodeminbouwlamp is dankzij beschermingsgraad van IP67 gegarandeerd stortwaterdicht, roestvast en geschikt voor de inbouw in berijdbare zones buitenshuis. Ideaal dus om je oprit mee te verlichten. Het draaggewicht van deze lamp is 500 kg.

  € 39,95
 7. Licht op elke plaats in de tuin of oprit zonder een kabel. De Paulmann Solar Cube werkt op zonne-energie: overdag worden de verwisselbare accu's door het zonlicht opgeladen en in het donker beginnen de leds te schijnen. Op een volle accu (6-8 uur laden) kan de lamp 8-10 uur branden.

  Deze solar bodeminbouwlamp is dankzij beschermingsgraad van IP67 gegarandeerd stortwaterdicht, roestvast en geschikt voor de inbouw in berijdbare zones buitenshuis. Ideaal dus om je oprit mee te verlichten. Het draaggewicht van deze lamp is 500 kg.

  € 44,49
 8. De Steinel L220 Led wandlamp is de ideale huisnummerverlichting met bewegings- en schemersensor. Perfect voor naast de voordeur. De lamp komt inclusief stickervel met huisnummers.

  € 119,00
 9. De Steinel L224 Led wandlamp beschikt over een bewegings- en schemersensor en is de ideale lamp om je gevel mee te verlichten. Je stelt zelf in wanneer het licht aanspringt en je komt nooit meer in het donker thuis. De roestvrijstalen behuizing is bovendien shock proof.

  € 119,00
Van laag naar hoog sorteren

   

9 artikel(en)