0Item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Buitenlampen

Ben je op zoek naar buitenlampen? Wattnou heeft een grote, diverse collectie waarin je alles vindt om jouw buiten te verlichten. Buitenverlichting zorgt voor sfeer, denk aan die gezellige party lights of mooie tafellampen (onze favoriet: 'Joe' van Lucide). Maar buitenverlichting kan ook heel praktisch zijn. Zo is het wel zo handig om te weten waar je loopt in het pikkedonker: grondspots of grondpin-lampen zijn dan écht een uitkomst.

Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 10 van 31 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 1. De Steinel L835 Led iHF wandlamp zilver is met zijn bewegings- en schemersensor de ideale lamp voor aan je gevel of naast de voordeur. De bewegingssensor is uitsluitend afgestemd op menselijke bewegingen en de schemersensor is handmatig in te stellen via de Steinel app. Je kunt dus zelf bepalen wanneer hij aan springt: op een bewolkte dag of alleen wanneer het pikkedonker is bijvoorbeeld. Met de soft-lightstartfunctie is het licht bovendien prettiger voor de ogen.

  Bekijk hier de Steinel L830 Led iHF wandlamp antraciet.

  € 139,00
 2. De Steinel XSolar SOL-O Sensor wandlamp antraciet werkt op zonne-energie en beschikt over een bewegings én schemersensor. Ideaal als huisnummerverlichting, want zodra het gaat schemeren springt het licht aan. Daarnaast hoef je nooit meer in het donker thuis te komen en wordt het licht ingeschakeld aan als er onaangekondigd bezoek is. Dankzij de 2.000 mAh batterij waarin de zonne-energie wordt opgeslagen heb je gegarandeerd het hele jaar door een verlicht buiten.

  Ook verkrijgbaar in het zilver.

  € 105,00
 3. De Steinel LN1 Schemerschakelaar is de perfecte huisnummerverlichting. De schemerlamp komt namelijk met nummerstickers. Het is aan jou hoe je de lamp ophangt: verticaal of horizontaal. Daarnaast hoef je nooit meer in het donker thuis te komen. De lamp is bovendien schok-, water- en UV-bestendig. Inclusief lichtbron!

  € 57,00
 4. De Steinel XSolar SOL-O wandlamp antraciet werkt op zonne-energie en schakelt zichzelf automatisch in en uit. Ideaal als huisnummerverlichting, want zodra het gaat schemeren springt het licht aan. Dankzij de 2.000 mAh batterij waarin de zonne-energie wordt opgeslagen heb je gegarandeerd het hele jaar door een verlicht buiten.

  Bekijk hier de Steinel XSolar SOL-O wandlamp zilver.

  € 92,00
 5. De Steinel XSolar SOL-O Sensor wandlamp zilver werkt op zonne-energie en beschikt over een beweging- én schemersensor. Ideaal als huisnummerverlichting, want zodra het gaat schemeren springt het licht aan. Daarnaast hoef je nooit meer in het donker thuis te komen en wordt het licht ingeschakeld aan als er onaangekondigd bezoek is. Dankzij de 2.000 mAh batterij waarin de zonne-energie wordt opgeslagen heb je gegarandeerd het hele jaar door een verlicht buiten.

  Ook verkrijgbaar in het antraciet.

  € 105,00
 6. De Steinel XLed home 2 wandlamp wit beschikt over een bewegingssensor die tot wel 14 meter beweging kan signaleren - dat is zowel handig als veilig. Het ledpaneel is volledig draaibaar zodat je zelf kunt bepalen welke hoek je verlicht. En dat met slechts 14,8 watt.

  Ook verkrijgbaar in het zilver en zwart.

  € 99,00
 7. De Steinel XLed home 2 wandlamp zilver beschikt over een bewegingssensor die tot wel 14 meter beweging kan signaleren - dat is zowel handig als veilig. Het ledpaneel is volledig draaibaar zodat je zelf kunt bepalen welke hoek je verlicht. En dat met slechts 14,8 watt.

  Ook verkrijgbaar in het wit en zwart.

  € 109,00
 8. De Steinel XLed home 2 wandlamp zwart beschikt over een bewegingssensor die tot wel 14 meter beweging kan signaleren - dat is zowel handig als veilig. Het ledpaneel is volledig draaibaar zodat je zelf kunt bepalen welke hoek je verlicht. En dat met slechts 14,8 watt.

  Ook verkrijgbaar in het wit en zilver.

  € 99,00
 9. De Steinel XSolar LH-N wandlamp is de toekomst van de huisnummerverlichting. Deze lamp werkt op zonne-energie en springt automatisch aan wanneer het schemert. Ideaal voor naast de voordeur. De lamp komt inclusief stickervel met huisnummers.

  € 124,00
 10. De Steinel L910 Led wandlamp antraciet beschikt over een bewegings- en schemersensor en is de ideale lamp om je gevel mee te verlichten. Het licht schiet aan zodra het schemert en wordt nog feller zodra er beweging is. Deze buitenlamp heeft een lichtuitstraling naar boven en beneden.

  Ook verkrijgbaar in het zilver en wit

  € 109,00
Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 10 van 31 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4