0Item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Buitenlampen

Ben je op zoek naar buitenlampen? Wattnou heeft een grote, diverse collectie waarin je alles vindt om jouw buiten te verlichten. Buitenverlichting zorgt voor sfeer, denk aan die gezellige party lights of mooie tafellampen (onze favoriet: 'Joe' van Lucide). Maar buitenverlichting kan ook heel praktisch zijn. Zo is het wel zo handig om te weten waar je loopt in het pikkedonker: grondspots of grondpin-lampen zijn dan écht een uitkomst.

Van laag naar hoog sorteren

   

10 artikel(en)

 1. De THPG Cellar scheepslamp messing heeft een klassiek ontwerp en wordt veel gebruikt in de scheepvaart. Logisch dus dat deze lamp wel tegen een spatje regen kan. Daarom is deze scheepslamp zeer geschikt als buitenlamp. Maar je kunt hem natuurlijk ook binnenshuis ophangen, bijvoorbeeld in de badkamer

  € 79,00
 2. Robuuste Wattnou scheepslamp met glazen kap en messing constructie. De lamp is zowel aan de muur als aan het plafond te bevestigen. Sterk, waterdicht en slagvast. Geschikt voor zowel binnen als buiten.

  € 139,00
 3. Mooie en robuuste Wattnou scheepslamp met glazen kap en messing constructie. Deze lamp is zowel aan de muur als aan het plafond te bevestigen. Sterk, waterdicht en slagvast.

  € 79,00
 4. Mooie en robuuste scheepslamp met glazen kap en messing constructie, voorzien van industriële witte coating. De lamp is aan het plafond of overkapping te bevestigen. Sterk, waterdicht en slagvast. Geschikt voor zowel binnen als buiten.

  € 99,00
 5. Deze THPG zwanenhals wandlamp Ø 12 cm is een stevige buitenlamp van gietaluminium. De lamp heeft een industriele look en kan tegen een stootje, maar ook tegen een flinke regenbui. Ideaal voor buiten, maar zal binnen ook niet misstaan.

  Bekijk ook de THPG zwanenhals wandlamp Ø 12 cm met mat glas.

  € 199,00
 6. Deze THPG zwanenhals wandlamp Ø 12 cm is een stevige buitenlamp van gietaluminium. De lamp heeft een industriele look en kan tegen een stootje, maar ook tegen een flinke regenbui. Ideaal voor buiten, maar zal binnen ook niet misstaan.

  Bekijk ook de THPG zwanenhals wandlamp Ø 12 cm met helder glas

  € 189,00
 7. De THPG zwanenhals wandlamp Ø 23 cm is een stevige buitenlamp van gietaluminium. De lamp heeft een industriele look en kan tegen een stootje, maar ook tegen een flinke regenbui. Ideaal voor buiten, maar zal binnen ook niet misstaan.

  € 229,00
 8. Deze THPG zwanenhals wandlamp Ø 12 cm is een stevige buitenlamp van gietaluminium. De lamp heeft een industriele look en kan tegen een stootje, maar ook tegen een flinke regenbui. Ideaal voor buiten, maar zal binnen ook niet misstaan.

  Bekijk ook de THPG zwanenhals wandlamp Ø 12 cm met mat glas.

  € 189,00
 9. Deze THPG zwanenhals wandlamp Ø 12 cm is een stevige buitenlamp van gietaluminium. De lamp heeft een industriele look en kan tegen een stootje, maar ook tegen een flinke regenbui. Ideaal voor buiten, maar zal binnen ook niet misstaan.

  Bekijk ook de THPG zwanenhals wandlamp Ø 12 cm met helder glas.

  € 189,00
 10. De Nova JX50 Led Straler is een handige werklamp die je ook buiten kunt gebruiken. Hij is namelijk regenwaterdicht. Middels de montagebeugel kun je 'm aan de wand of op de grond bevestigen.

  Normale prijs: € 99,00

  Special Price € 80,00

Van laag naar hoog sorteren

   

10 artikel(en)