0Item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Lampenkappen

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 10 van 13 in totaal

 1. 1
 2. 2
 1. Lampenkap geel Ø15 x 15 cm - rond

  Geel lampenkapje vervaardigd uit katoen. De binnenkant is afgewerkt met witte kunststof voor een egale lichtverdeling. In de kap zit een ring waar je fitting met buitendraad met twee ringen in vast kan klemmen. Afmetingen: 15cm x 15cm. 

  Zoek je een speels lampenkapje voor een hanglamp dan is deze lampenkap een aanrader. Dit lampenkapje heeft een mooie zonnebloem gele kleur. Verkrijgbaar in meerdere kleuren. 

  € 11,00
 2. Lampenkap grijs Ø15 x 15 cm - rond

  Grijs lampenkapje vervaardigd uit katoen. De binnenkant is afgewerkt met witte kunststof voor een egale lichtverdeling. In de kap zit een ring waar je fitting met buitendraad met twee ringen in vast kan klemmen. Afmetingen: 15cm x 15cm. 

  Zoek je een speels lampenkapje voor een hanglamp dan is deze lampenkap een aanrader. Hij heeft een prachtige, grijze kleur. Verkrijgbaar in meerdere kleuren. 

  € 11,00
 3. Lampenkap kobaltblauw Ø15 x 15 cm - rond

  Kobaltblauw lampenkapje vervaardigd uit katoen. De binnenkant is afgewerkt met witte kunststof voor een egale lichtverdeling. In de kap zit een ring waar je fitting met buitendraad met twee ringen in vast kan klemmen. Afmetingen: 15cm x 15cm. 

  Zoek je een speels lampenkapje voor een hanglamp dan is deze lampenkap een aanrader. Hij heeft een prachtige, kobaltblauwe kleur. Verkrijgbaar in meerdere kleuren. 

  € 11,00
 4. Lampenkap groen Ø15 x 15 cm - rond

  Groen lampenkapje vervaardigd uit katoen. De binnenkant is afgewerkt met witte kunststof voor een egale lichtverdeling. In de kap zit een ring waar je fitting met buitendraad met twee ringen in vast kan klemmen. Afmetingen: 15cm x 15cm. 

  Zoek je een speels lampenkapje voor een hanglamp dan is deze lampenkap een aanrader. Hij heeft een prachtige, diepgroene kleur. Verkrijgbaar in meerdere kleuren. 

  € 11,00
 5. Lampenkap rood Ø15 x 15 cm - rond

  Rood lampenkapje vervaardigd uit katoen. De binnenkant is afgewerkt met witte kunststof voor een egale lichtverdeling. In de kap zit een ring waar je fitting met buitendraad met twee ringen in vast kan klemmen. Afmetingen: 15cm x 15cm. 

  Zoek je een speels lampenkapje voor een staande lamp of een hanglamp dan is deze lampenkap een aanrader. Hij heeft een prachtige, rode kleur. Verkrijgbaar in meerdere kleuren. 

  € 11,00
 6. Lampenkap framboos Ø15 x 15 cm - rond

  Framboosrood lampenkapje vervaardigd uit katoen. De binnenkant is afgewerkt met witte kunststof voor een egale lichtverdeling. In de kap zit een ring waar je fitting met buitendraad met twee ringen in vast kan klemmen. Afmetingen: 15cm x 15cm. 

  Zoek je een speels lampenkapje voor een hanglamp dan is deze lampenkap een aanrader. Hij heeft een prachtige, roze/rode kleur. Verkrijgbaar in meerdere kleuren. 

  € 11,00
 7. Lampenkap mintgroen Ø15 x 15 cm - rond

  Mintgroen lampenkapje vervaardigd uit katoen. De binnenkant is afgewerkt met witte kunststof voor een egale lichtverdeling. In de kap zit een ring waar je fitting met buitendraad met twee ringen in vast kan klemmen. Afmetingen: 15cm x 15cm. 

  Zoek je een speels lampenkapje voor een staande lamp of een hanglamp dan is deze lampenkap een aanrader. Hij heeft een prachtige, mintgroene kleur. Verkrijgbaar in meerdere kleuren. 

  € 11,00
 8. Lampenkap antraciet Ø15 x 15 cm - rond

  Donkergrijs lampenkapje vervaardigd uit katoen. De binnenkant is afgewerkt met witte kunststof voor een egale lichtverdeling. In de kap zit een ring waar je fitting met buitendraad met twee ringen in vast kan klemmen. Afmetingen: 15cm x 15cm. 

  Zoek je een speels lampenkapje voor een staande lamp of een hanglamp dan is deze lampenkap een aanrader. Hij heeft een prachtige, antracietgrijze kleur. Verkrijgbaar in meerdere kleuren. 

  € 11,00
 9. Lampenkap petrol Ø15 x 15 cm - rond

  Petrol lampenkapje vervaardigd uit katoen. De binnenkant is afgewerkt met witte kunststof voor een egale lichtverdeling. In de kap zit een ring waar je fitting met buitendraad met twee ringen in vast kan klemmen. Afmetingen: 15cm x 15cm. 

  Zoek je een speels lampenkapje voor een hanglamp dan is deze lampenkap een aanrader. Hij heeft een prachtige, petrol kleur. Verkrijgbaar in meerdere kleuren. 

  € 11,00
 10. Lampenkap roze Ø15 x 15 cm - rond

  Roze lampenkapje vervaardigd uit katoen. De binnenkant is afgewerkt met witte kunststof voor een egale lichtverdeling. In de kap zit een ring waar je fitting met buitendraad met twee ringen in vast kan klemmen. Afmetingen: 15cm x 15cm. 

  Zoek je een speels lampenkapje voor een hanglamp dan is deze lampenkap een aanrader. Hij heeft een prachtige, roze kleur. Verkrijgbaar in meerdere kleuren. 

  € 11,00
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 10 van 13 in totaal

 1. 1
 2. 2