0Item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Aansluitmaterialen

Op zoek naar aansluitmaterialen om jouw lamp mee af te werken? Hier vind je alles wat je nodig hebt: van kroonsteentjes tot lasklemmen en van trekontlasters tot fittingringen. Een mooie afwerking van jouw lamp is toch wel essentieel, vinden wij.

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 10 van 60 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Moertje geschikt voor M10 draadeindjes.
  € 0,09
 2. Een draadeindje past in de bovenkant van een fitting. Hieraan kan bijvoorbeeld een moer bevestigd worden. Speciaal geschikt voor de wat meer ervaren klusser. Een draadeind is een huls voor om het snoer met schroefdraad aan de buitenkant. Het klemt het snoer echter niet vast! Daarvoor hebben we trekontlasters.
  € 0,22
 3. Gewoon een eenvoudig kroonsteentje geschikt voor twee koperen draden.
  € 0,23
 4. Een draadeindje past in de bovenkant van een fitting. Hieraan kan bijvoorbeeld een moer bevestigd worden. Speciaal geschikt voor de wat meer ervaren klusser.
  € 0,25
 5. Een trekontlaster plafondaansluiting zorgt ervoor dat je lamp niet alleen aan de koperen draadjes hangt. Het onderdeel verzekert je daarmee van een solide en veilige constructie. Lus het uiteinde van je snoer door de trekontlaster en hang deze vervolgens aan een haak in je plafond. Op die manier voorkom je dat je snoer door het totale gewicht van je lamp los raakt.

  € 0,26
 6. Een draadeindje past in de bovenkant van een fitting. Hieraan kan bijvoorbeeld een moer bevestigd worden. Speciaal geschikt voor de wat meer ervaren klusser.
  € 0,29
 7. Een draadeindje past in de bovenkant van een fitting. Hieraan kan bijvoorbeeld een moer bevestigd worden. Speciaal geschikt voor de wat meer ervaren klusser.
  € 0,33
 8. Een draadeindje past in de bovenkant van een fitting. Hieraan kan bijvoorbeeld een moer bevestigd worden. Speciaal geschikt voor de wat meer ervaren klusser.
  € 0,36
 9. Bijzonder handige lasklem / lasdop voor het bevestigen van meerdere flexibele draden aan elkaar. Zo maak je eenvoudig een bundel lampen die uit één lichtpunt komen. Met de juiste plafondkap kun je vervolgens eenvoudig de lasklemmen wegwerken.

  Hoe werkt het het?

  Uit het plafond (lichtpunt) komen meestal 3 draden (blauw, bruin en aarde). Steek de bruine koperdraad in een WAGO lasklem. In de andere WAGO lasklem steek je vervolgens de blauwe koperdraad. Doe vervolgens hetzelfde met de snoeren die je wilt ophangen.

  Ben je bijvoorbeeld van plan om 4 lampen op te hangen, dan gebruik je 2 WAGO lasklemmen 5-gaats, met in totaal 5 blauwe koperdraden in de ene lasklem en 5 bruine koperdraden in de andere.

  Let op
  : voor het bevestigen van zowel de + als de - draad heb je dus 2 lasklemmen nodig. Stop nooit de + en de - samen in een lasklem, oftewel, steek alle blauwe koperdraden in de ene lasklem, en alle bruine draden in de andere lasklem.

  € 0,37
 10. Plafondhaak voor het ophangen van een lamp.
  € 0,38
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 10 van 60 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5