0Item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

IJzerwaren

Ben je op zoek naar ijzerwaren? Bekijk hier ons assortiment kleine, technische producten, zoals draadeindjes, moeren en kniegewrichten (nee, geen echte knieën natuurlijk!).

Van hoog naar laag sorteren

   

10 artikel(en)

 1. Moertje geschikt voor M10 draadeindjes.
  € 0,09
 2. Een draadeindje past in de bovenkant van een fitting. Hieraan kan bijvoorbeeld een moer bevestigd worden. Speciaal geschikt voor de wat meer ervaren klusser. Een draadeind is een huls voor om het snoer met schroefdraad aan de buitenkant. Het klemt het snoer echter niet vast! Daarvoor hebben we trekontlasters.
  € 0,22
 3. Een draadeind past in de bovenkant van een fitting. Hieraan kan bijvoorbeeld een moer bevestigd worden. Speciaal geschikt voor de wat meer ervaren klusser.
  € 0,25
 4. Een draadeind past in de bovenkant van een fitting. Hieraan kan bijvoorbeeld een moer bevestigd worden. Speciaal geschikt voor de wat meer ervaren klusser.
  € 0,29
 5. Een draadeindje past in de bovenkant van een fitting. Hieraan kan bijvoorbeeld een moer bevestigd worden. Speciaal geschikt voor de wat meer ervaren klusser.
  € 0,36
 6. Zilverkleurige plafondhaak om een lamp aan op te hangen. Ook geschikt voor bevestiging aan de muur. Gebruik een plug bij het monteren van het haakje. Zo zorg je ervoor dat het onderdeel (en daarmee je lamp!) goed en stevig op z'n plek blijft zitten.
  € 0,38
 7. Plaatnippel met M10 schroefdraad om een fitting op bijvoorbeeld een plank of een muur te bevestigen. Je schroeft de fitting op deze nippel.

  € 1,24
 8. Handig, strak en sterk. Dit staaldraad verstevigt je lamp, hangt 'm recht en kan heel wat gewicht houden. Makkelijk voor constructies, pendellampen of zware hangarmaturen.

  Dit product wordt per meter geleverd. Geef bij "aantal" in hoeveel meter staaldraad je totaal wenst te ontvangen; dit krijg je dan aan één stuk geleverd. 

  • 1000mm (1 meter)
  • Een draadeindje past in de bovenkant van een fitting
  • Hieraan kan bijvoorbeeld een moer bevestigd worden
  • Speciaal geschikt voor de wat meer ervaren klusser
  € 4,89
 9. Kniegewricht met aan beide kanten een M10 opening. Makkelijk te monteren op bijvoorbeeld een M10 draadeindje. Door de vleugelmoertjes draai je het gewricht vast. Let wel; er kan maar een beperkte kracht op het onderdeel gezet worden. Anders buigt het gewricht door. 

  € 4,95
Van hoog naar laag sorteren

   

10 artikel(en)