0Item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Lichtbronnen

Ben je op zoek naar een lichtbron? Bij Wattnou vind je alle lampen in alle typen, soorten, maten en wattages.

Led lampen | Gloeilampen | Spotjes | TL buizen | Alle E27 lampen | Alle E14 lampen

Van laag naar hoog sorteren

   

2 artikel(en)

 1. Klassieke design gloeilamp van Lindner Georg Begt KG uit Duitsland. Nu opnieuw verkrijgbaar in LED uitvoering. De lichtsterkte is vergelijkbaar met de 40W gloeilamp. Dankzij de lichtkleur en het formaat is deze LED lamp niet te onderscheiden van de traditionele gloeilamp.

  Deze vorm lampen komt voor in sommige Sciolari kroonluchter lampen. De paddestoel achtige vorm is typisch voor deze lampen.

  € 19,90
 2. Mooie, grote kopspiegel globe met een doorsnede van 125mm. Geeft warm wit sfeerlicht. Volledig dimbaar.

  Deze gloeilamp heeft een verwachte levensduur van 1500 branduren. Wij geven natuurlijk de garantie dat de lamp werkt bij aankomst. Wij kunnen helaas geen garantie geven op de levensduur aangezien dit van vele factoren afhankelijk is.

  Let op: gloeilampen van dit formaat kunnen "geboren" zijn met lichte vlekjes of streepjes (of krasjes) in het glas. Deze oneffenheden dragen bij aan de old school, authentieke look van de lamp. Dat het glas niet volkomen egaal is, heeft te maken met de productie ervan, waarbij een groot én relatief dun glasoppervlak geblazen moet worden. Dit is een complex werk, waarbij oneffenheden in het glas helaas onoverkomelijk zijn. Mocht dit het geval zijn, dan kunnen wij hierop helaas geen garantie bieden.

  € 15,50
Van laag naar hoog sorteren

   

2 artikel(en)