0Item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Lichtbronnen

Ben je op zoek naar een lichtbron? Bij Wattnou vind je alle lampen in alle typen, soorten, maten en wattages.

Led lampen | Gloeilampen | Spotjes | TL buizen | Alle E27 lampen | Alle E14 lampen

Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 10 van 1085 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Goudkleurig, compact kogellampje (klein lampje) met een reguliere fitting. De LED filamenten zorgen, samen met het goudkleurige glas, voor een zeer aangename uitstraling. Extra warm licht voor open armaturen en andere plekken waar de lichtbron gezien mag worden.

  € 5,49
 2. T5 lamp van Philips. TL-buis met een wattage van 14W en een lengte van 550mm. De lichtkleur van deze lamp is 830, ofwel Warmwhite.

 3. Kogel lampje, geschikt voor een normale E27 fitting.
  € 1,79
 4. Klein lampje, onder andere gebruikt in koelkasten.

 5. Heldere led kooldraad lamp met een diameter van maar liefst 125mm. Als hij aan staat lijkt 'ie op een traditionele kooldraadlamp maar ook uitgeschakeld is het een blikvanger.

  De led technologie in deze nieuwe generatie ledlampen zorgt voor een egale lichtspreiding.

  NB: Let op dat deze lamp een hogere lichtopbrengst heeft dan een traditionele kooldraad gloeilamp! De opbrengst van deze lamp is 350lm en staat ongeveer gelijk aan 40W.

  € 18,99
 6. Standaard halogeen lampje met een GU10 fitting. Je komt deze lampen vaak tegen in inbouwspotjes en in plafondspots. Tegenwoordig zijn er goede led alternatieven maar in veel gevallen is een traditioneel halogeenspotje de beste oplossing. Werkt gewoon op netspanning en is traploos dimbaar op je bestaande dimmer. 50W is het meest voorkomende wattage voor een halogeen spotje.
 7. Traditioneel halogeenspotje met zeer kleine afmetingen. Type fitting heet ook wel GZ4 of GU4. De pootjes staan dichter bij elkaar dan bij een normaal halogeen spotje (GU5.3)
  € 3,55
 8. Standaard halogeen lampje met een GU10 fitting. Je komt deze lampen vaak tegen in inbouwspotjes en in plafondspots. Tegenwoordig zijn er goede led alternatieven maar in veel gevallen is een traditioneel halogeenspotje de beste oplossing. Werkt gewoon op netspanning en is traploos dimbaar op je bestaande dimmer. 20W komt niet zo vaak voor maar wij hebben hem liggen.
  € 2,99
 9. Kogellampje met een diamter met 45mm. De lamp lijkt op een kooldraadlamp als deze aan staat maar ook als deze uit staat is hij heel mooi.

  De led technologie in deze nieuwe generatie ledlampen zorgt voor een egale licht verspreiding. De kleurechtheid van het is heel hoog (CRI 90).

  € 3,99
 10. Standaard halogeen lampje met een GU10 fitting. Je komt deze lampen vaak tegen in inbouwspotjes en in plafondspots. Tegenwoordig zijn er goede led alternatieven maar in veel gevallen is een traditioneel halogeenspotje de beste oplossing. Werkt gewoon op netspanning en is traploos dimbaar op je bestaande dimmer. 35W is het meest voorkomende wattage voor een halogeen spotje.
Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 10 van 1085 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5