0Item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Led lampen

Ben je op zoek naar een ledlamp? Bij Wattnou vind je alle soorten, maten, typen en merken. Ledlampen zijn energiezuinig en zijn duurzaam in gebruik, o.a. doordat ze een hoog aantal schakelingen aan kunnen. De ledlampen van tegenwoordig zijn bovendien niet meer van een gloeilamp of halogeenlamp te onderscheiden: ze zijn mooi van lichtkleur, ze zijn (in de meeste gevallen) goed dimbaar en ze starten direct op.

Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 10 van 353 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Heldere led kooldraad lamp met een diameter van maar liefst 125mm. Als hij aan staat lijkt 'ie op een traditionele kooldraadlamp maar ook uitgeschakeld is het een blikvanger.

  De led technologie in deze nieuwe generatie ledlampen zorgt voor een egale lichtspreiding.

  NB: Let op dat deze lamp een hogere lichtopbrengst heeft dan een traditionele kooldraad gloeilamp! De opbrengst van deze lamp is 350lm en staat ongeveer gelijk aan 40W.

  € 18,99
 2. Kogellampje met een diamter met 45mm. De lamp lijkt op een kooldraadlamp als deze aan staat maar ook als deze uit staat is hij heel mooi.

  De led technologie in deze nieuwe generatie ledlampen zorgt voor een egale licht verspreiding. De kleurechtheid van het is heel hoog (CRI 90).

  € 3,99
 3. Zeer mooie LED lamp van het Deense Nordlux. Deze lamp is vrij groot met een diameter van 125mm en valt ook op dankzij de fraaie filamenten binnenin, die een sfeervol warm licht uitstralen. Speels licht effect dankzij het geribbelde glas. Een ideale vervanger van de traditionele gloeilamp die zeker gezien mag worden, ook als hij uit staat.

  € 29,00
 4. Reservelampje voor de Seletti Mouse muizenlampen. Extra kleine E12 fitting voor specifieke doeleinden.

  € 9,99
 5. Bijzondere led kooldraad peer van Snoerboer. Lampen uit deze serie zijn volledig dimbaar, zeer zuinig en bovendien bijzonder sfeervol. Los op te hangen, maar ook prima te gebruiken onder een lampenkap of in een armatuur.

  NB: Let op dat deze lamp een hogere lichtopbrengst heeft dan een traditionele kooldraad gloeilamp! De opbrengst van deze lamp is 390lm en staat ongeveer gelijk aan 40W.

  € 6,00
  • 2W, 160 lumen
  • Extra warm licht (2200K)
  • Niet dimbaar
  • G9-fitting
  • l: 49 mm, 14 mm
  € 7,95
 6. Dimbare opaal globe met een diameter van 95mm. Door de de matte softline coating geeft deze ledlamp bijzonder sfeervol licht.
  € 12,99
  • S14d-ledlamp
  • L: 300 mm, 32 mm
  • 8W, 270 lumen
  • Extra warm licht (2200K)
  • Dimbaar
  • CRI 90 (bijzonder accurate kleurweergave)
  € 36,95
 7. Een lampje met magneetclip. Dit lampje werkt op batterijen en is handig om altijd bij je te hebben. Door middel van de magnetische sluiting kun je 'm gemakkelijk aan je kleding of tas bevestigen. Door meerdere keren op de schakelaar te klikken kun je drie verschillende lichtsferen instellen: wit licht, rood licht en rood knipperlicht.  

  € 6,99
 8. Goud gekleurde led kooldraad lamp met een diameter van maar liefst 125mm. Als hij aan staat lijkt 'ie op een traditionele kooldraadlamp maar ook uitgeschakeld is het een blikvanger.

  De led technologie in deze nieuwe generatie ledlampen zorgt voor een egale lichtspreiding.

  € 18,99
Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 10 van 353 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5