0Item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Spotjes

Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 10 van 68 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Traditioneel halogeenspotje met zeer kleine afmetingen. Type fitting heet ook wel GZ4 of GU4. De pootjes staan dichter bij elkaar dan bij een normaal halogeen spotje (GU5.3)
  € 3,55
 2. Traditioneel halogeenspotje met zeer kleine afmetingen. Type fitting heet ook wel GZ4 of GU4. De pootjes staan dichter bij elkaar dan bij een normaal halogeen spotje (GU5.3)
  € 3,55
 3. Standaard halogeen lampje met een GU10 fitting. Je komt deze lampen vaak tegen in inbouwspotjes en in plafondspots. Tegenwoordig zijn er goede led alternatieven maar in veel gevallen is een traditioneel halogeenspotje de beste oplossing. Werkt gewoon op netspanning en is traploos dimbaar op je bestaande dimmer. 50W is het meest voorkomende wattage voor een halogeen spotje.
  € 2,99
 4. GU10 ledspot van Sylvania. De één op één vervanging voor een traditionele halogeenspot.

  Sylvania levert in deze RefLED serie een betaalbare en kwalitatief zeer goede lamp voor alledaags gebruik.

  In de Sylvania RefLED ES50 serie zijn verschillende spots verkrijgbaar. Variërend in wattage, dimbaarheid en lichtkleur.

  Bekijk hier de hele RefLED ES50 familie

  € 11,00
 5. Glazen ledspot met GU10 fitting van het merk SPL. De spot geeft een mooi egaal groen licht met een lichthoek van 38°. Ideaal voor diegene die de overstap wil maken naar de zuinige en duurzame eigenschappen van led. In tegenstelling tot oudere generaties gekleurde ledspots heeft deze spot een goede lichtopbrengst, zoals je dat gewend bent van een halogeenspotje.

  Let op: deze spot is niet dimbaar

  € 9,99
 6. Standaard halogeen lampje met een GU10 fitting. Je komt deze lampen vaak tegen in inbouwspotjes en in plafondspots. Tegenwoordig zijn er goede led alternatieven maar in veel gevallen is een traditioneel halogeenspotje de beste oplossing. Werkt gewoon op netspanning en is traploos dimbaar op je bestaande dimmer. 35W is het meest voorkomende wattage voor een halogeen spotje.
  € 2,99
 7. Mooie halogeenspot uit de Decostar serie van Osram. Deze zuinige halogeenspots zijn zeer geschikt voor gebruik in open armaturen, of om objecten uit te lichten. 

  € 7,40
 8. Normaal formaat GU10 ledspot met een extra smalle lichtbundel van 17 graden. Ideaal voor bijvoorbeeld het uitlichten van je favoriete kunstwerk of reclame-uitingen. Dankzij de zeer hoogwaardige lens op de spot geeft deze lamp heel goed licht. 

  € 13,99
 9. Traditioneel halogeenspotje met zeer kleine afmetingen. Type fitting heet ook wel GZ4 of GU4. De pootjes staan dichter bij elkaar dan bij een normaal halogeen spotje (GU5.3)
  € 3,55
 10. Met een verbruik van slechts 10W is deze SPL Retrofit Par spot is de duurzame vervanger voor de traditionele Par. Deze ledspot is volledig dimbaar en ideaal voor gebruik in bijvoorbeeld theaters, tentoonstelingen en winkels.

  De led par schijnt in een lichthoek van 36° en produceert een warmwit licht (2700K). 

  SPL staat bekend om haar lichtbronnen van hoge kwaliteit. 

  € 14,99
Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 10 van 68 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5