0Item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Filotto lampen

De lampen van het merk Filotto geven je huis gelijk een gezellige sfeer door de kleuren en patronen. Fleur elke lamp in je huis op met een lichtbron van Filotto!

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 15 van 110 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 15 van 110 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Filotto lampen

Filotto is een Italiaans bedrijf dat met veel creativiteit en gevoel voor design kwalitatieve lampen maakt. Je kunt heel veel kanten op met hun lampen! Een mooie wandlamp voor in de slaapkamer of een prachtige hanglamp voor boven de eetkamertafel. Met alle magneten, balletjes en andere accessoires kun je zo je droomlamp in elkaar zetten!

Gekleurde lampen van Filotto

De lampen van Filotto zijn niet zoals de lampen die je gewend bent. De LED lichtbronnen zijn altijd net even wat kleurrijker dan normaal. De kleuren van deze lampen zijn buitengewoon flatteus en zijn daardoor altijd een aanwinst voor in je interieur. Verder zijn er 4 designs waar je uit kunt kiezen. Eén daarvan is geïnspireerd op de traditionele kopspiegel. Hierbij is de bovenkant van de lichtbron bedekt met een dikke laklaag, op een klein gaatje na dat licht doorlaat. Daarnaast zijn er ook nog zogenaamde omgekeerde kopspiegels en lichtbronnen met een grote gekleurde stip op het glas bijvoorbeeld. Kiezen wordt nog lastig! Als je uit bent over de kleur is de volgende vraag misschien wel welk lichteffect je wilt bereiken, want ieder van deze prachtige lichtbronnen zorgt voor een ander soort lichtspektakel in je kamer.

Filotto magneet lamp

Filotto verkoopt naast lampen en E27 lichtbronnen ook fittingen, magneten, metalen ballen en plankjes om te monteren aan de muur. Al deze Filotto accessoires zijn magnetisch en eindeloos met elkaar te combineren. En dat niet alleen. Deze magneetlamp is zo sterk dat je 'm aan vele magnetische oppervlakten kunt ophangen. Zelfs ondersteboven!