0Item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Paulmann railverlichting

Ben je op zoek naar railverlichting? De Paulmann URail serie heeft alles wat je nodig hebt om een werkend railverlichtingssysteem te hebben. Rails, spotjes, hanglampen en de benodigde voedingen in verschillende kleuren. Alle Urail lampen die dimbaar zijn, werken op een LED dimmer. Zorg ervoor dat het totale wattage van de lampen binnen het dimbereik van je dimmer ligt.

Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 15 van 90 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 15 van 90 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Paulmann URail

Paulmann URail is een serie waarmee je binnen een handomdraai werkende railverlichting hebt. De rails zijn onbeperkt te koppelen met de verschillende verbindingsstukken en het systeem is ook nog eens makkelijk te installeren. Een hanglamp als eetkamerlamp of spots als keukenverlichting – de Paulmann URail serie heeft alles wat je nodig hebt. De meeste spotjes van Paulmann URail zijn gewoon te dimmen door het gebruik van een wanddimmer. Naast dat de Paulmann URail serie voor de juiste verlichting zorgt, heeft het railverlichtingssysteem een modern uiterlijk.

Paulmann URail railsysteem met hanglampen

De Paulmann URail serie is bekend om de verschillende spotjes die je combineert in één railsysteem. De spots zijn handig om de juiste sfeer te creëren, of dat nou als slaapkamerlamp is of in de woonkamer. Toch heeft Paulmann URail veel meer te bieden dan alleen spots. Met de Paulmann URail pendeladapter hang je makkelijk een hanglamp aan het railverlichtingssysteem. Zo heb je nog steeds het juiste licht op de juiste plek. 

Paulmann URail verbindingsstukken 

De Paulmann URail rails komen in 10, 50, 100 en 200 centimeter, maar je kunt hier gelukkig nog veel meer mee. Met de verschillende Paulmann URail koppelstukken die je er apart bij koopt, koppel je het railsysteem makkelijk door. Zo kun je zelfs in dat kleine, donkere hoekje nog een spotje ophangen zonder al te veel moeite. Combineer de verschillende lengtes om zo een speels en handig railsysteem te combineren. De verbindingsstukken zie je nauwelijks zitten tussen de verschillende rails door het fijne design.