0Item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Pope lampen

Ben je op zoek naar design lichtbronnen? Pope maakt ledlampen zoals die oorspronkelijk in designlampen horen, bijvoorbeeld voor de armaturen van Sciolari, Boulanger, voor Signal van Jieldé en voor Toio van Flos. Deze 'speciaallampen' worden gekenmerkt door een hoogwaardige afwerking, mooie lichtkwaliteit en een designlook. Zo zijn ze niet alleen geschikt voor deze designlampen, maar ook voor jouw (zelfgemaakte) lamp.

Van hoog naar laag sorteren

   

8 artikel(en)

 1. Extra kleine E12 fitting ledlampje met 0,5W.

  € 9,99
 2. De Pope Mushroom ledlamp is de vervangende lichtbron voor de Sciolari lamp (S.A. Boulanger)! Dit lampje lijkt op een paddenstoel en is LED. Hij zorgt er dus voor dat je nog héél lang van je design armatuur kunt genieten. Met slechts 3.5W zorgt hij voor warmwit licht. Hij past natuurlijk ook gewoon in alle andere lampen met E14-fitting. R65.

  € 19,95
 3. De Pope El Regal ledlamp is de vervanger van de Elroyal lichtbron. Hij past naadloos in de lampen van Wilhelm Wagenfeld (for Lindner) en met name de WV377 en Systral modellen. Aan de bovenkant loopt deze lamp lichtjes taps toe. Het opalen glas zorgt voor een egale lichtverspreiding. ST60. Deze El Regal lamp heeft een E27-fitting en straalt warmwit licht uit.

  € 19,95
 4. Zeer bijzondere kleine ledlamp in cilindervorm. Of je aandacht nou getrokken wordt door de unieke vorm, de aangename LED filamenten, het speciale mat witte glas of zelfs de fraai afgewerkte messing fitting – deze lamp is gemaakt om gezien te worden. Oorspronkelijk is dit model ontworpen voor de designarmaturen van Sciolari en Boulanger, maar dit unieke ontwerp leent zich voor een groot aantal verschillende doeleinden. Nu dus (als LED variant) terug van weggeweest en ook zeer geschikt voor designlampen van andere merken, of voor je eigen creatie.

  De Pope Cylinder past ook perfect in onder andere de "Signal" lamp van Jieldé. Aangenaam licht en precies de juiste vorm.

  Pope werd in 1889 in Venlo opgericht als één van de eerste gloeilampfabrieken van Nederland. Ondanks een overname vroeg in de twintigste eeuw bleef het merk eigen gloeilampen vervaardigen. Nu is het echter terug als eigen merk met zeer fraaie LED varianten van klassieke ontwerpen die al enige tijd niet meer verkrijgbaar waren!

  € 32,50
 5. Zeer bijzondere kleine ledlamp in kubusachtige vorm. Of je aandacht nou getrokken wordt door de vierkante vorm, de aangename LED filamenten, het matte glas of zelfs de fraai afgewerkte messing fitting – deze lamp is gemaakt om gezien te worden. Oorspronkelijk is dit model ontworpen voor de designarmaturen van Sciolari en Boulanger, maar dit unieke ontwerp leent zich voor een groot aantal verschillende doeleinden. Nu dus (als LED variant) terug van weggeweest en ook zeer geschikt voor designlampen van andere merken, of voor je eigen creatie.

  Deze lamp is oorspronkelijk uitgebracht onder de naam Cubo door het Italiaanse Neolamp

  Pope werd in 1889 in Venlo opgericht als één van de eerste gloeilampfabrieken van Nederland. Ondanks een overname vroeg in de twintigste eeuw bleef het merk eigen gloeilampen vervaardigen. Nu is het echter terug als eigen merk met zeer fraaie LED varianten van klassieke ontwerpen die al enige tijd niet meer verkrijgbaar waren!

  € 34,95
 6. De Pope Hammerhead ledlamp is dé vervangende lichtbron voor in de Oluce Spider lampen van Joe Colombo. Deze nieuwe variant is LED, zo kun je nog jaren van je design lamp genieten. De Pope Hammerhead is de vervanger van de Testa Martello lamp, R83.

  Deze lichtbron past daarnaast gewoon in alle Ba22d-lampen. Aan de ene kant is het glas opaal; hier komt geen licht doorheen. En aan de andere kant is hij semi-doorschijnend mat. Hierdoor zorgt de lichtbron voor een egale lichtverspreiding. Met zijn warmwitte licht is het een echte sfeermaker.

  € 39,95
 7. De Pope Lucius LED reflector lamp is de vervangende lichtbron voor je FLOS Parentesi lamp. Deze variant is LED. Dit betekent dat je nog járen van je design armatuur kunt genieten. Hij lijkt exact als zijn voorganger: opaal met een semi-transparante bovenkant waar het warmwitte licht doorheen komt. Doordat er veel licht door een kleinere bundel moet, is de lamp ook geschikt als accentverlichting. R125. We hebben deze E27-lamp in de FLOS Parentesi lamp gedraaid en kunnen je verzekeren dat hij past én werkt.

  € 39,95
 8. Maak kennis met het nieuwste product van een van de oudste lampenmerken van Nederland: de Pope Headlight. Deze krachtige LED reflector komt onder andere voor in de Toio vloerlamp van Flos, een absolute designklassieker. Waar er voorheen alleen gloei- en halogeenlichtbronnen verkrijgbaar waren voor armaturen als de Toio, biedt Pope nu een LED variant met dezelfde kwaliteiten, en dat met een fractie van het verbruik en een aanzienlijk langere levensduur. De Headlight is dé lichtbron voor design armaturen als de Toio, maar leent zich ook uitstekend voor professionele doeleinden als studio- en accentverlichting.

  Pope werd in 1889 in Venlo opgericht als één van de eerste gloeilampfabrieken van Nederland. Ondanks een overname vroeg in de twintigste eeuw bleef het merk eigen gloeilampen vervaardigen. Tegenwoordig staat Pope voor bijzondere lampen die een plek verdienen in het moderne verlichtingsaanbod. De Headlight bewijst dat weer: een zeer fraaie, niet eerder verkrijgbare LED variant van een klassiek ontwerp. Bekijk de huidige collectie hier.

  Gratis verzonden in NL en BE

  € 98,50
Van hoog naar laag sorteren

   

8 artikel(en)