0Item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Van Tjalle en Jasper lampen

Op deze pagina vind je alle lampen van het Nederlandse merk Van Tjalle en Jasper. De lampen, die je zelf in elkaar zet, bestaan uit lasergesneden stukken hout die je naadloos in elkaar schuift. De collectie bestaat uit tafellampen, vloerlampen en hanglampen in diverse, subtiele kleuren.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Van Tjalle en Jasper

De mensen achter Van Tjalle en Jasper zijn - hoe kan het ook anders - Tjalle en Jasper. Dit creatieve designersduo haalt zijn inspiratie uit het alledaagse. Tjalle stroomt over van ideeën en Jasper houdt zich bezig met materialen en vormgeving. De twee heren laten zich niet leiden door trends; ze laten zich leiden door hun eigen ontwerpproces.

Houten lampen van Van Tjalle en Jasper

De lampen van Van Tjalle en Jasper worden gemaakt van MDF-hout en hebben - doordat ze lasergesneden worden - een donkere rand. Daarnaast geven de lampen door hun uitsneden een interessant lichtspel. Je raakt hierdoor nooit uitgekeken op de lamp. Over werkelijk elk detail is nagedacht. En dit allemaal voor een zacht prijsje. De houten onderdelen van de lampen worden ook nog eens gemaakt in een sociale werkplaats in Amsterdam. What’s not to love?

Onze favoriet: Van Tjalle en Jasper Set (Mini-spot en Spot-nik)

Waarom zou je kiezen als je ze allebei kunt hebben? dachten we bij de Mini-spot tafellamp en Spot-nik vloerlamp van Van Tjalle en Jasper. Samen staan ze leuker dan alleen. Zet er een op tafel en de ander ernaast op de vloer bijvoorbeeld. De lampen hebben andere afmetingen en zijn daardoor perfect om te combineren.