0Item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Reparatieservice

Reparatieservice

 

Opa Ampère en Ome Stroom zijn met pensioen gegaan. We kunnen de reparatieserviece helaas niet meer aanbieden.

Wattnou Ome Stroom

Over Ome Stroom

Maak kennis met Philip, de man die ooit werkte voor een groot zonnebrillenmerk, maar tegenwoordig bij ons jouw oude lampen ontdoet van kapotte snoeren, defecte schakelaars en andere ongemakken. Op maandagen gaat hij namelijk door het leven als Ome Stroom en richt hij zich vanuit de werkplaats op het repareren van lampen die een tweede leven verdienen.

Heb je een speciaal verzoek of een enorm ingewikkelde lamp die reparatie behoeft? Dan is het misschien goed om te weten dat je Philip een groot plezier doet met drop-fruit duo’s. Ze zijn werkelijk niet aan te slepen!

Wattnou Opa Ampere

Over Opa Ampère

Rob, door zijn collega’s omgedoopt tot Opa Ampère, is sinds 2015 iedere vrijdag tussen 11:00 en 16:00 te vinden aan de Nieuwe Binnenweg. Vanuit de werkplaats in de winkel blaast hij nieuw leven in je favoriete oude of kapotte lamp.

Als gepensioneerd elektricien is het repareren van je oude bureau-, hang- of schemerlamp voor Opa vaak een fluitje van een cent. Blijkt een lamp toch iets meer te mankeren dan een los draadje? Dan stopt hij niet tot hij hem weer aan de praat heeft. Want zoals Rob zelf al eens zei: Ik heb weleens onder spanning gestaan, maar nooit onder stroom (want dat kan helemaal niet).