0Item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Mooi schakelmateriaal: van stopcontacten tot dimmers, van inbouw tot opbouw

Wij vinden het belangrijk dat het schakelmateriaal mooi is; of het nu gaat om het knopje op de muur of de dimmer op je snoer. Daarom hebben we een ruim aanbod aan klassiek, retro schakelmateriaal. Van porselein, duroplast en in bakeliet-look. Voor op je muur of in je muur. Rond of vierkant. Enkel of meervoudig.

En natuurlijk met alles erop en eraan: stopcontacten, dimmers, draai- en drukschakelaars, internetaansluitingen (UTP), USB-aansluitingen, televisie-ingangen (COAX), bedenk het zo gek niet of wij hebben het.

Wil je je eigen schakelmateriaal samenstellen maar kom je er niet helemaal uit? Wij denken graag met je mee, neem hier contact op met onze klantenservice.

Schakelmateriaal

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 10 van 138 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Bakeliet opbouw tuimelschakelaar kruis

  Deze tuimelschakelaar is van binnen een kruisschakelaar. Hij heeft 4 aansluitpunten en wordt ingezet in combinatie met minimaal 2 wisselschakelaars. Je gebruikt het in ruimtes waar je vanuit meerdere plekken het licht aan en uit wil kunnen zetten. Bijvoorbeeld in de slaapkamer, waarbij je deze schakelaar bij de deur installeert en de wisselschakelaars aan weerszijden van het bed.  De schakelaar is van bakeliet en past heel goed in een retro woonstijl.

  THPG is erin geslaagd nostalgische uitstraling te combineren met de moderne en veilige techniek van tegenwoordig. Duitse degelijkheid!

 2. COAX inbouw zwart bakeliet

  Jaren '30 stijl bakeliet inbouw aansluiting voor 2 COAX kabels (televisie en radio). THPG is erin geslaagd de ouderwetse uitstraling te combineren met de moderne en veilige techniek van tegenwoordig. Duitse degelijkheid! Dit element past in alle THPG bakeliet ramen waardoor hij bijvoorbeeld goed te combineren is met inbouwstopcontacten uit dezelfde serie. Let er wel op dat het hier alleen om het inbouwstuk gaat, en dat je nog een afdekraam uit de bakeliet serie moet uitkiezen.

 3. Bakeliet inbouw dubbele wipschakelaar

  Retro stijl inbouw schakelaar met dubbele wip. THPG is er in geslaagd de ouderwetse uitstraling te combineren met de moderne en veilige techniek van tegenwoordig. Een knap staaltje Duitse degelijkheid. Let op; dit is enkel de schakelaar. Kies een bijpassend afdekraam uit de bakeliet serie en je kan aan de slag!

  Gratis verzonden vanaf €25,- in NL en BE

 4. Bakeliet inbouw LED dimmer 7-110W

  THPG led dimmer voor lampen van 7 tot 110W. Past in de THPG ronde en vierkante ramen. Kies alleen nog je juiste afdekraam. Let er wel op dat je een THPG bakeliet raam gebruikt geschikt voor een dimmer.

   Gratis verzonden in NL en BE!

 5. Bakeliet inbouw wipschakelaar wissel

  • Wipschakelaar (achterkant: wisselschakelaar)
  • 10A
  • AC 250
  • Diameter Ø 8,2 cm
 6. Bakeliet inbouwdimmer 60 - 600W

  • Ø 82mm
  • AC 230V, 50HZ
  • Bakeliet inbouwdimmer
  • Druk- en draaiknop
  • Voor 60-600 W lampen
  • Niet geschikt voor ledlampen
 7. Afdekraam bakeliet middenstuk voor dimmer

  Bakeliet rond afdekraam speciaal voor het koppelen van twee zijkanten.

  Let op: ALLEEN geschikt voor dimmers, data, speaker, etc.

  Gratis verzonden vanaf €25,- in NL en BE

 8. Afdekraam bakeliet middenstuk

  Bakeliet rond afdekraam speciaal voor het koppelen van twee zijkanten.

  Let op: geschikt voor schakelaars en stopcontacen. Niet geschikt voor dimmers, data, speaker, etc.

  Gratis verzonden vanaf €25,- in NL en BE

  € 10,50
 9. Afdekraam bakeliet zijkant voor dimmer

  Bakeliet rond afdekraam speciaal voor dimmers. Vergeet je midden stuk niet bij een 3 voudige constructie!

  Let op: ALLEEN geschikt voor dimmers, data, speaker, etc.

  Gratis verzonden vanaf €25,- in NL en BE

 10. UTP internet inbouw zwart bakeliet

  Jaren '30 stijl bakeliet inbouw aansluiting voor 2 netwerkkabels. THPG is erin geslaagd de ouderwetse uitstraling te combineren met de moderne en veilige techniek van tegenwoordig. Duitse degelijkheid! Dit element past in alle THPG bakeliet ramen waardoor hij bijvoorbeeld goed te combineren is met inbouwstopcontacten uit dezelfde serie. Let er wel op dat het hier alleen om het inbouwstuk gaat, en dat je nog een afdekraam uit de bakeliet serie moet uitkiezen.

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 10 van 138 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5