0Item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Opbouw schakelmateriaal

Ben je op zoek naar opbouw schakelmateriaal? Wattnou heeft een mooie collectie (retro) schakelmateriaal voor op de muur. Kies je stopcontacten, schakelaars, dimmers of ander schakelmateriaal bij elkaar en je kan het direct op de wand installeren.

Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 10 van 16 in totaal

 1. 1
 2. 2
 1. Deurbel met klassiek jaren '30 bakeliet ontwerp van THPG, het Duitse kwaliteitsmerk dat erin is geslaagd ouderwets design te combineren met moderne techniek. Werkt op dezelfde aansluiting als de meeste traditionele deurbellen, dus gemakkelijk te installeren.

  Gratis verzonden in NL en BE!

  Normale prijs: € 56,99

  Special Price € 48,44

 2. Gelukkig waren we in staat om de mal voor dit model, wat zeker meer dan 60 jaar oud moet zijn, te vinden. Na restauratie en de noodzakelijke VDE testen vult deze verdeeldoos de wens van velen om een mooie oplossing te vinden voor het splitten van kabels. Door zijn subtiele rondingen en aantrekkelijke robuuste ontwerp is het haast een stijl klassieker te noemen.

  Vergeet niet de wago lasklemmen mee bestellen voor de juiste verdeling van de kabel.

  Normale prijs: € 29,50

  Special Price € 25,08

  Slechts € 25,00
 3. Verdeeldoos/stroomverdeler van 60 x 60 mm. Te gebruiken als koppelstuk om twee kabels te verbinden of om een splitsing van 1 kabel naar max 3 kabels te verzorgen. Gemakkelijk te installeren.

  Vergeet niet de wago lasklemmen mee bestellen voor de juiste verdeling van de kabel.

  Normale prijs: € 2,39

  Special Price € 2,03

 4. Meerdere stopcontacten nodig in je tuin? Met deze zuil realiseer je in 1 klap 4 stuks. De stopcontacten in de metalen zuil worden afgedekt met een kunststof deksel. Een mooie oplossing voor een tekort aan stopcontacten in je tuin. Het maximale vermogen van de zuil is 3680 watt.

  Normale prijs: € 79,75

  Special Price € 67,79

 5. Inbouw schakelmateriaal op in plaats van in de muur maken? Dat is mogelijk met deze opbouwbehuizing. Bevestig hem aan de muur en plaats hierin je inbouw schakelmateriaal.

  Normale prijs: € 7,25

  Special Price € 6,16

 6. Met deze afwerkdeksel werk je de inbouw USB contactdoos netjes af. Vergeet daarnaast ook niet om een afdekraam te bestellen.

  Normale prijs: € 2,99

  Special Price € 2,54

 7. Met een afdekraam werk je jouw inbouwproducten netjes af. Meerdere schakelaars of contacten naast elkaar? Geen probleem, dan gebruik je een meervoudig afdekraam.

  Normale prijs: € 1,75

  Special Price € 1,49

 8. Met een afdekraam werk je jouw inbouwproducten netjes af. Minder of meerdere schakelaars of contacten naast elkaar? Geen probleem, er zijn enkelvoudige en meervoudige afdekramen verkrijgbaar.

  Normale prijs: € 3,15

  Special Price € 2,68

 9. Met een afdekraam werk je jouw inbouwproducten netjes af. Minder of meerdere schakelaars of contacten naast elkaar? Geen probleem, er zijn enkelvoudige en meervoudige afdekramen verkrijgbaar.

  Normale prijs: € 5,50

  Special Price € 4,68

 10. Met een afdekraam werk je jouw inbouwproducten netjes af. Minder of meerdere schakelaars of contacten naast elkaar? Geen probleem, er zijn enkelvoudige en meervoudige afdekramen verkrijgbaar.

  Normale prijs: € 9,50

  Special Price € 8,08

Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 10 van 16 in totaal

 1. 1
 2. 2