0Item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Opbouw schakelmateriaal

Ben je op zoek naar opbouw schakelmateriaal? Wattnou heeft een mooie collectie (retro) schakelmateriaal voor op de muur. Kies je stopcontacten, schakelaars, dimmers of ander schakelmateriaal bij elkaar en je kan het direct op de wand installeren.

Van laag naar hoog sorteren

   

6 artikel(en)

 1. Deurbel met klassiek jaren '30 bakeliet ontwerp van THPG, het Duitse kwaliteitsmerk dat erin is geslaagd ouderwets design te combineren met moderne techniek. Werkt op dezelfde aansluiting als de meeste traditionele deurbellen, dus gemakkelijk te installeren.

  Gratis verzonden in NL en BE!

  € 56,99
 2. Achterplaat voor bakeliet opbouw materiaal. Monteerbaar aan de achterkant van het materiaal. Plaats eerst de achterplaat en plaats daar overheen een bakeliet stopcontact of schakelaar. Alleen geschikt voor bakeliet opbouw materiaal van THPG.

 3. Achterplaat voor duroplast opbouw materiaal. Monteerbaar aan de achterkant van het materiaal. Plaats eerst de achterplaat en plaats daar overheen een duroplast stopcontact of schakelaar.

  Dit product is onderdeel van de Duroplast schakelmateriaal collectie van THPG, en is niet te combineren met schakelmateriaal uit een andere serie! Bekijk de volledige serie hier.

 4. Verdeeldoos/stroomverdeler met een diameter van 50mm. Te gebruiken als koppelstuk om twee kabels te verbinden of om een splitsing van 1 kabel naar max 3 kabels te verzorgen. Hiervoor zijn porseleinen breekpuntjes aanwezig.

  € 19,75
 5. Verdeeldoos/stroomverdeler van 60 x 60 mm. Te gebruiken als koppelstuk om twee kabels te verbinden of om een splitsing van 1 kabel naar max 3 kabels te verzorgen. Gemakkelijk te installeren.

  Vergeet niet de wago lasklemmen mee bestellen voor de juiste verdeling van de kabel.

  € 2,39
  • Werkt in combinatie met de Calex inbouwschakelaar ACM-1000
  • Verzendbereik tot 30 meter
  • Te bevestigen met dubbelzijdige tape of schroeven
  • Schakelt lampen automatisch uit na 5 seconden tot 3 uur
  • Inclusief batterij met lange levensduur (CR2032)

  € 19,99
Van laag naar hoog sorteren

   

6 artikel(en)