0Item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Opbouw schakelmateriaal

Ben je op zoek naar opbouw schakelmateriaal? Wattnou heeft een mooie collectie (retro) schakelmateriaal voor op de muur. Kies je stopcontacten, schakelaars, dimmers of ander schakelmateriaal bij elkaar en je kan het direct op de wand installeren.

Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 10 van 22 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. Achterplaat voor bakeliet opbouw materiaal. Monteerbaar aan de achterkant van het materiaal. Plaats eerst de achterplaat en plaats daar overheen een bakeliet stopcontact of schakelaar. Alleen geschikt voor bakeliet opbouw materiaal van THPG.

 2. Bakeliet stopcontact met kinderbeveiliging. Ouderwetse uitstraling met hedendaagse moderne techniek.
 3. Bakeliet wipschakelaar wissel. Ouderwetse uitstraling met hedendaagse moderne techniek.
 4. Deze tuimelschakelaar is van binnen een kruisschakelaar. Hij heeft 4 aansluitpunten en wordt ingezet in combinatie met minimaal 2 wisselschakelaars. Je gebruikt het in ruimtes waar je vanuit meerdere plekken het licht aan en uit wil kunnen zetten. Bijvoorbeeld in de slaapkamer, waarbij je deze schakelaar bij de deur installeert en de wisselschakelaars aan weerszijden van het bed.  De schakelaar is van bakeliet en past heel goed in een retro woonstijl.

  THPG is erin geslaagd nostalgische uitstraling te combineren met de moderne en veilige techniek van tegenwoordig. Duitse degelijkheid!

 5. Deurbel met klassiek jaren '30 bakeliet ontwerp van THPG, het Duitse kwaliteitsmerk dat erin is geslaagd ouderwets design te combineren met moderne techniek. Werkt op dezelfde aansluiting als de meeste traditionele deurbellen, dus gemakkelijk te installeren.

  Gratis verzonden in NL en BE!

  € 56,99
 6. Bakeliet draaischakelaar wissel. Ouderwetse uitstraling met hedendaagse moderne techniek.
 7. Bakeliet stopcontact met kinderbeveiliging. Ouderwetse uitstraling met hedendaagse moderne techniek. Deze uitvoering bevat penaarde.
 8. Gelukkig waren we in staat om de mal voor dit model, wat zeker meer dan 60 jaar oud moet zijn, te vinden. Na restauratie en de noodzakelijke VDE testen vult deze verdeeldoos de wens van velen om een mooie oplossing te vinden voor het splitten van kabels. Door zijn subtiele rondingen en aantrekkelijke robuuste ontwerp is het haast een stijl klassieker te noemen.

  Vergeet niet de wago lasklemmen mee bestellen voor de juiste verdeling van de kabel.

 9. Verdeeldoos/stroomverdeler met een diameter van 50mm. Te gebruiken als koppelstuk om twee kabels te verbinden of om een splitsing van 1 kabel naar max 3 kabels te verzorgen. Hiervoor zijn porseleinen breekpuntjes aanwezig.

  € 19,75
  • Werkt in combinatie met de Calex inbouwschakelaar ACM-1000
  • Verzendbereik tot 30 meter
  • Te bevestigen met dubbelzijdige tape of schroeven
  • Schakelt lampen automatisch uit na 5 seconden tot 3 uur
  • Inclusief batterij met lange levensduur (CR2032)

  € 19,99
Van laag naar hoog sorteren

   

Artikelen 1 tot 10 van 22 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3