0Item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Woonaccessoires

Ben je op zoek naar woonaccessoires? Bij Wattnou vindt je design klokken, design rookmelders, ventilators, de draadloze speakers van Fresh'n'Rebel en andere handig gadgets. Want niet alleen verlichting verhoogt je wooncomfort, maar ook fijne gadgets en decoratieve producten zijn sfeerbepalend.

Van laag naar hoog sorteren

   

8 artikel(en)

 1. De Dippie Stick XL is een beukenhouten wandhaak die zich erg goed leent om een lampje mee te maken. Bijvoobeeld naast je bed, in de kinderkamer of op een andere plek waar je je lichtbron wilt showen. De houten stick heeft een uitstekend deel waar je je lampsnoer omheen kunt draperen. Aan de achterzijde zit een schroef waarmee je de Dippie aan de wand kunt bevestigen. De Dippie Stick XL dankt zijn kleurtje aan hoogwaardige krijtverf en is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.  Bekijk de verschillende kleuren hier.

  € 16,95
 2. De Dippie Stick XL is een beukenhouten wandhaak die zich erg goed leent om een lampje mee te maken. Bijvoorbeeld naast je bed, in de kinderkamer of op een andere plek waar je je lichtbron wilt showen. De houten stick heeft een uitstekend deel waar je je lampsnoer omheen kunt draperen. Aan de achterzijde zit een schroef waarmee je de Dippie aan de wand kunt bevestigen. De Dippie Stick XL dankt zijn kleurtje aan hoogwaardige krijtverf en is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.  Bekijk de verschillende kleuren hier.

  € 16,95
 3. Deze prachtige plafondventilator is een lust voor het oog. Hij draait op drie verschillende standen met 90, 140 of 180 omwentelingen per minuut. Je bedient deze mooie ventilator met de bijgeleverde afstandsbediening. En wordt het nou koud, dan zet je hem met de omkeerfunctie gewoon op verwarmen. De ventilator is geschikt voor ruimtes groter dan 17 m².

  € 399,00
 4. De Dippie Stick XL is een beukenhouten wandhaak die zich erg goed leent om een lampje mee te maken. Bijvoobeeld naast je bed, in de kinderkamer of op een andere plek waar je je lichtbron wilt showen. De houten stick heeft een uitstekend deel waar je je lampsnoer omheen kunt draperen. Aan de achterzijde zit een schroef waarmee je de Dippie aan de wand kunt bevestigen. De Dippie Stick XL dankt zijn kleurtje aan hoogwaardige krijtverf en is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.  Bekijk de verschillende kleuren hier.

  € 16,95
 5. De Dippie Stick XL is een beukenhouten wandhaak die zich erg goed leent om een lampje mee te maken. Bijvoobeeld naast je bed, in de kinderkamer of op een andere plek waar je je lichtbron wilt showen. De houten stick heeft een uitstekend deel waar je je lampsnoer omheen kunt draperen. Aan de achterzijde zit een schroef waarmee je de Dippie aan de wand kunt bevestigen. De Dippie Stick XL dankt zijn kleurtje aan hoogwaardige krijtverf en is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.  Bekijk de verschillende kleuren hier.

  € 16,95
 6. De Dippie Stick XL is een beukenhouten wandhaak die zich erg goed leent om een lampje mee te maken. Bijvoobeeld naast je bed, in de kinderkamer of op een andere plek waar je je lichtbron wilt showen. De houten stick heeft een uitstekend deel waar je je lampsnoer omheen kunt draperen. Aan de achterzijde zit een schroef waarmee je de Dippie aan de wand kunt bevestigen. De Dippie Stick XL dankt zijn kleurtje aan hoogwaardige krijtverf en is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.  Bekijk de verschillende kleuren hier.

  € 16,95
 7. De Dippie Stick XL is een beukenhouten wandhaak die zich erg goed leent om een lampje mee te maken. Bijvoobeeld naast je bed, in de kinderkamer of op een andere plek waar je je lichtbron wilt showen. De houten stick heeft een uitstekend deel waar je je lampsnoer omheen kunt draperen. Aan de achterzijde zit een schroef waarmee je de Dippie aan de wand kunt bevestigen. De Dippie Stick XL dankt zijn kleurtje aan hoogwaardige krijtverf en is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.  Bekijk de verschillende kleuren hier.

  € 16,95
 8. Otto: ‘s werelds eerste ventilator met houten ring. Met Otto kan je een zacht briesje of een storm genereren! Deze robuuste ventilator met bamboe behuizing en in hoogte verstelbare poten geeft een aangename koelte. De Otto mag zich inmiddels zelf een design klassieker noemen onder de ventilatoren.

  Ontworpen door Carlo Borer

  Gratis verzonden in NL en BE

  € 195,00
Van laag naar hoog sorteren

   

8 artikel(en)