0Item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Zakelijk

Zakelijk en Offertes

Wattnou heeft voor de zakelijke markt een breed assortiment producten beschikbaar. Echter is niet alles in de webshop te vinden. Mocht je geïnteresseerd zijn in een zakelijke samenwerking met Wattnou of één van haar zusterbedrijven, maak dan een afspraak met ons. Dan nodigen we je uit voor een oriënterend gesprek bij ons op kantoor.

Mocht je graag een offerte of zakelijke inlog ontvangen, mail ons (info@wattnou.nl) dan met jouw productlijst en dan krijg je van ons een passend aanbod!

Vraag een offerte aan!

Mocht je graag een offerte of zakelijke inlog ontvangen, mail ons dan met jouw productlijst en dan krijg je van ons een passend aanbod!

MAIL ONS

Kom bij ons langs!

Wattnou | Rotterdam

Nieuwe Binnenweg 190
3021GK Rotterdam
Tel: 010-3072296

Tijdens de afspraak nemen we je aan de hand door de jungle van lampen, lichtkleuren, snoeren, schakelmaterialen en wat al niet meer.

Maak een afspraak

Wattnou werkt op projectbasis

Wattnou levert aan projectbureaus, architecten en designers, maar Wattnou geeft ook verlichtingsadvies aan winkels, kantoren of horecazaken. Maak van tevoren een afspraak en doe alvast wat inspiratie op voor jouw bedrijf. Tijdens de afspraak nemen we je aan de hand door de jungle van lampen, lichtkleuren, snoeren, schakelmaterialen en wat al niet meer. Uiteindelijk stellen we samen een advies op dat aansluit op jouw wensen en jouw interieur.

Het enige wat jij nog hoeft te doen is de producten in ontvangst te nemen en een elektricien te regelen die het geheel netjes installeert!