Zakelijk

Wattnou werk op projectbasis

Wattnou levert aan projectbureaus, architecten en designers, maar Wattnou geeft ook verlichtingsadvies aan winkels, kantoren of horecazaken. Maak van tevoren een afspraak en doe alvast wat inspiratie op voor jouw bedrijf. Tijdens de afspraak nemen we je aan de hand door de jungle van lampen, lichtkleuren, snoeren, schakelmaterialen en wat al niet meer. Uiteindelijk stellen we samen een lichtplan op dat aansluit op jouw wensen en jouw interieur.

Het enige wat jij nog hoeft te doen is de producten in ontvangst te nemen en een elektricien te regelen die het geheel netjes installeert!

Wij hebben inmiddels al vele zaken verlicht en daar zijn we trots op. Wil je een indruk van het resultaat, ga eens buurten bij een van deze locaties:

Vermeyden
Nieuwe Binnenweg 335
3021 Rotterdam

Funkie House
Korte Hoogstraat 15-A
3011 GJ Rotterdam

De Bakkerswinkel
Oostplein 223A
3063 CE Rotterdam

De Burgerclub
Nieuwe Binnenweg 139A
3014 GJ Rotterdam

Tante Nel
Pannekoekstraat 53
3011 LC Rotterdam

Sranang
Nieuwe Binnenweg 211-A
3021 GB Rotterdam

Ter marsch & co
Witte de Withstraat 70
3012 BS Rotterdam

Zigt sieraden
Nieuwe Binnenweg 107-A
3014 GH Rotterdam

8tea5
Den Haag, Arnhem

Brussel, Antwerpen
Buiten deli & lunch
Nieuwe Binnenweg 100
3015 BD Rotterdam

STEK
Nieuwe Binnenweg 195b

Rotterdam

 Daily Rush
Korte Hoogstraat 14
3011 GL Rotterdam
 Foodcurators
Teilingerstraat 128

3032 AW Rotterdam
   


 

Zakelijk / Vraag een offerte aan!

Wattnou heeft voor de zakelijke markt een breed assortiment producten beschikbaar. Echter is niet alles in de webshop te vinden. Mocht je geïnteresseerd zijn in een zakelijke samenwerking met Wattnou of één van haar zusterbedrijven, maak dan een afspraak met ons. Dan nodigen we je uit voor een oriënterend gesprek bij ons op kantoor.

Mocht je graag een offerte ontvangen, mail ons (info@wattnou.nl) dan met jouw productlijst en dan krijg je van ons een passend aanbod!