Faro ALO L LED plafondventilator - met lamp - hout/zwart

€ 495,00

Deze grote Faro ALO LED plafondventilator is ideaal voor ruimtes tussen de 17,6 en 28m² . De ventilator is te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. Met deze remote control zet jij de ventilator snel in de stand die jij wenst. Je kunt kiezen uit 6 standen van 97 rpm tot 196 rpm (rounds per minute).
De ventilator is voorzien van een reverse functie. Hierdoor zorg je er in de winter voor dat de warme lucht niet omhoog, maar juist naar beneden wordt geduwd. Je stookt natuurlijk niet voor je plafond.

De mooie houten bladen geven de ventilator een prachtig uiterlijk. Deze mooie verschijning is in het bezit van verlichting met een dimbare lichtopbrengst van 831 lumen. Je kunt zelf bepalen welke kleurtemperatuur jij wenst. Je kunt kiezen voor warmwit licht van 2700 kelvin, koelwit licht van 4000 kelvin of zelfs daglicht van 6500 kelvin.

De motoren van de Faro ventilatoren zijn licht van gewicht wat de bevestiging eenvoudiger maakt. Daarnaast reguleert de motor van deze plafondventilator de warmte beter wat resulteert in een langere levensduur ten opzichte van conventionele verntilatoren.
Deze plafondventilator kan ook aan een schuin plafond worden bevestigd, hierdoor is deze ook goed bruikbaar op zolders met schuine daken.

Meer informatie
EAN code 8421776350779
Levertijd 1 werkdag
Kleur Zwart
Aantal bladen 3
Wattage 20W
Met verlichting? Ja
Aantal standen 6
Met wisselfunctie voor winter? Ja
Bediening remote control
Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Copyright © 2009-2024 Wattnou. Alle rechten voorbehouden.