Faro Amelia L Cone plafondventilator - met lamp - grijs

Niet op voorraad
SKU
33762-24
€ 536,95

Deze grote Faro Amelia Cone LED plafondventilator is ideaal voor ruimtes tussen de 17,6 en 28m² . De ventilator is te bedienen met de bijgeleverde programmeerbare afstandsbediening. Met deze remote control zet jij de ventilator snel in de stand die jij wenst. Je kunt kiezen uit 6 standen van 69 rpm tot 189 rpm (rounds per minute).
De ventilator is voorzien van een reverse functie. Hierdoor zorg je er in de winter voor dat de warme lucht niet omhoog, maar juist naar beneden wordt geduwd. Je stookt natuurlijk niet voor je plafond.

De mooie grijze, gewelfde bladen geven de ventilator een mooie look. Deze mooie verschijning is een van de weinige ventilatoren met indirect licht. De maximale lichtopbrengst van deze dimbare, conische lichtbron is 965 lumen. Ook de kleurtemperatuur is instelbaar, je kunt kiezen uit de volgende kleurtemperaturen: 2700K, 3500K of 5000K.

De motoren van de Faro ventilatoren zijn licht van gewicht wat de bevestiging eenvoudiger maakt. Daarnaast reguleert de motor van deze plafondventilator de warmte beter wat resulteert in een langere levensduur ten opzichte van conventionele verntilatoren.
Deze plafondventilator kan ook aan een schuin plafond worden bevestigd, hierdoor is deze ook goed bruikbaar op zolders met schuine daken.

Meer informatie
EAN code 8421776325968
Levertijd 1 werkdag
Kleur Grijs
Aantal bladen 3
Wattage 20W
Met verlichting? Ja
Aantal standen 6
Met wisselfunctie voor winter? Ja
Bediening remote control
Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Copyright © 2009-2024 Wattnou. Alle rechten voorbehouden.