Faro Rudder L LED plafondventilator - met lamp - zwart / walnoot

€ 422,95

Deze grote Faro Rudder LED plafondventilator is ideaal voor ruimtes tussen de 17,6 en 28m² . De ventilator is te bedienen met de bijgeleverde programmeerbare afstandsbediening en heeft een timerfunctie. Met deze remote control zet jij de ventilator snel in de stand die jij wenst. Je kunt kiezen uit 6 standen van 85 rpm tot 203 rpm (rounds per minute).
De ventilator is voorzien van een reverse functie. Hierdoor zorg je er in de winter voor dat de warme lucht niet omhoog, maar juist naar beneden wordt geduwd. Je stookt natuurlijk niet voor je plafond.

De donkere walnootkleurige bladen geven de ventilator een prachtige, stijlvolle uitstraling. Deze mooie verschijning heeft een dimbare lichtbron met een maximale lichtopbrengst van 831 lumen. Ook de kleurtemperatuur is instelbaar, je kunt kiezen uit de volgende kleurtemperaturen: 2700K, 4000K of 6500K.

De motoren van de Faro ventilatoren zijn licht van gewicht wat de bevestiging eenvoudiger maakt. Daarnaast reguleert de motor van deze plafondventilator de warmte beter wat resulteert in een langere levensduur ten opzichte van conventionele verntilatoren.
Deze plafondventilator kan ook aan een schuin plafond worden bevestigd, hierdoor is deze ook goed bruikbaar op zolders met schuine daken.

Meer informatie
EAN code 8421776357730
Levertijd 1 werkdag
Kleur Zwart
Aantal bladen 3
Wattage 18W
Met verlichting? Ja
Aantal standen 6
Met wisselfunctie voor winter? Ja
Bediening remote control
Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Ratings & Reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Copyright © 2009-2024 Wattnou. Alle rechten voorbehouden.